Rond de Linde donderdag 11 mei 2017

Pastta!?: PolkaBeatlesjazz met humor

Afgelopen weekend was het debuut van Pastta!?, een samenstelling van Duo vreemd (Fred ten Hoor uit Nederwetten en Ronald Vermijs} en drie le­den van straatorkest Brassta!, aangevuld met bassist Jos Prinsen en de Nue­nense drummer Frank van den Broek.
Als Pastta!? gaven zij vrijdag en zater­dag een avondvullende theatervoorstelling in Het Klooster.

. . . het optreden begon met een in­strumentale voorstelronde. Letterlijk. Daarna ging het alle muzikale kanten op. Tijdens een nummer Klezmermu­ziek kwamen twee orthodoxe Joden op om te klagen bij de Klaagmuur, vervol­gens kon er meegehuild worden bij een Vlaamse smartlap en waren er knappe variaties op het James Bond-thema, waaronder een mix met Take Five van Dave Brubeck. En hoe kwamen ze toch vanuit een polka, via de Beatles als vanzelf uit bij New Orleans jazz terwijl er ondertussen een bandlid overleed? . . .

 

De Nuenense Krant, donderdag 11 mei 2017

Met PASTTA! echt een avondje uit!

. . . Met hun mix aan muziekstijlen nemen ze je mee  op reis. . . De lachspieren werden gemasseerd en het publiek  genoot. . .  Voor herhaling vatbaar . . .

We hadden een voorstelling gezien  waarbij het publiek lachend naar bulten liep. Men had genoten  van de heerlijke muziek en het enthousiasme waarmee de mannen op het toneel hun spel hadden neergezet
Dit smaakte voor de mannen vast naar meer!

© DuoVreemd 2018  |   WebVerdorie   |   Disclaimer   |   Privacy Policy